Turizmus

TurizmusUtazóna

Újabb látványosságok a Mini Magyarországon

A füzéri várral, a sárospataki Rákóczi-várral, a vizsolyi református templommal, a tiszadobi Andrássy-kastéllyal, a hortobágyi kilenclyukú híddal és a nagycsárdával bővül a ...
TurizmusUtazóna

Koronavírus – Ne mondjuk le a nyári foglalásainkat!

Az utasoknak azt javasolják, hogy ne mondják most le a már lefoglalt nyári utazásukat, ráérnek később is dönteni, a helyzet gyorsan változhat.
TurizmusUtazóna

Március 15-én nyit a szarvasi Körösvölgyi Állatpark

A látogatók olyan, rejtett életmódot élő állatokkal is találkozhatnak, mint a nyuszt, a borz vagy a nyestkutya, valamint az aranysakál.
TurizmusUtazóna

A világ legjobb 25 turisztikai célpontja közé került a kéktúra

Az Országos Kéktúra története egészen az 1930-as évekre nyúlik vissza, ebben az évben kezdték meg a magyar turistajelzés-hálózat egységesítését.
TurizmusUtazóna

Átadták a kiscsőszi Hunyor Regionális Népi Kézműves Alkotóházat

Mint írják, a Veszprém megyei település az élő hagyományok faluja, ahol bemutatják paraszti kultúrát és a vele járó értékeket.
TurizmusUtazóna

Turista és horgász látogatóközpont a Búbánat-völgyben

A horgászok szerzik be az épület teljes berendezését, valamint a bemutatókhoz és kiállításokhoz szükséges technikai eszközöket.
TurizmusUtazóna

Megújult a nyíregyházi Sóstói Múzeumfalu

Az elmúlt tíz évben nagyon jelentős fejlődésen ment keresztül Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdő, jelentősen bővült a közeli állatpark és a fürdő, két új hotelt építettek
TurizmusUtazóna

Turisztikai komplexum épül a Zemplénben

A tervek szerint a Rostallói Ökotudatos Nevelési Központ 2021 tavaszára készülhet el. A beruházást az erdészeti cég 450 millió forintból valósítja meg.
EseményekProgramajánlóSzabadidőTurizmusUtazóna

Február 27-én nyílik az Utazás 2020 kiállítás

A kiállítás belföldi díszvendége Eger és térsége, a külföldi Olaszország lesz. A rendezvénysorozat idei fő témája az aktív kikapcsolódás, mottója a kultúra ...
TurizmusUtazóna

Szuper telefonos alkalmazások utazáshoz

Most, hogy lassan a hátunk mögött tudhatjuk a telet, ismét nyithatunk a világ felé, hogy lássunk, tapasztaljunk, felfedezzünk. Ha te is útnak ...
weboldal készítésONMEDIAWEB