Turizmus

TurizmusUtazóna

Új látogató- és oktatóközpontot adtak át Mátrafüreden

A 332 millió forintból megvalósított projekt részeként a látogatóközponton kívül megépült az új épület udvaráról a Sás-tó irányába vezető Cincér tanösvény.
TurizmusUtazóna

Nagyon visszaesett a csehországi turizmus

A csehországi fürdőhelyek látogatottsága a negyedére csökkent. A fürdőhelyek szolgáltatásait 57 000 ember vette igénybe, közülük 51 ezer volt cseh állampolgár.
TurizmusUtazóna

Százmillió forintos piaci fejlesztések Sümegen

Az önkormányzat a tarisznyavári piaccal turistalátványosságként is számol, azt várják, hogy általa a Sümegre látogatók több élményben részesülnek.
-KiemeltTurizmusUtazóna

Új közlekedési napijegyet vezettek be a Dunakanyarban

Az utasok a Vác-Visegrád, az Esztergom-Zebegény, a Szentendre-Visegrád vagy a Visegrád-Nagymaros-Zebegény-Dömös viszonylat között használják fel a jegyet.
TurizmusUtazóna

Révész Máriusz: negyven turistaház felújítása zajlik

A most felújított és kibővített horgászlakban egy család töltheti a hétvégéjét vagy a nyári szabadságát közvetlenül a vízparton.
TurizmusUtazóna

Új vízitúra-megállóhelyet adtak át Siófokon

A Balaton víziturizmusának fejlesztése projekt keretében hét vízitúra-megállóhely (Siófok, Zamárdi, Balatonszemes, Fonyód, Keszthely, Révfülöp és Tihany) újult meg.
TurizmusUtazóna

Jövő nyárra megújul a nagyvázsonyi vár

A Kinizsi-várhoz hasonlóan a megújuló várak és kastélyok történelmi helyszínként látogatóközpontokká válnak, melyek akár egész napos programot nyújtanak.
TurizmusUtazóna

A hévízi magánszállások több mint fele megújul

A közlemény szerint Hévízen 267 magánszálláshely összesen 761 millió forint támogatásban részesül.
TurizmusUtazóna

Megújul a kismarosi kisvasút

Rétvári Bence kiemelte: a kisvasút fontos szerepet játszik a Börzsöny és a családok életében, a börzsönyi kisvasutakon évente több mint 150 ezren ...
TurizmusUtazóna

Korszerűsítik a szabadstrandot és környékét Tiszafüreden

Iden Tiszafüreden kívül még négy Tisza-tavi településen - Abádszalókon, Kiskörén, Sarudon valamint Tiszanánán - vannak folyamatban strandfejlesztések.
weboldal készítésONMEDIAWEB