Már a szlovák rendőrök is keresik a Komárom–Pozsony vonalon maszturbáló férfit

„A férfi most már nem csak a szégyentől, de a garázdaság bűntettével indított eljárástól is félhet” – írták a rendőrök a közösségi oldalukon.

A szlovák rendőröket a szeptember végén történt esetről az érintett nő értesítette, aki az illetőt lefilmezte, miközben a Komárom – Pozsony vonalon közlekedő vonaton maszturbált.

Az exhibicionistáknak kényszerük van arra, hogy nyilvánosan mutogassák magukat, vagy akár a járókelők előtt önkielégítést végezzenek. A legtöbb esetben nem agresszívek, de ettől még pszichológiai traumát okozhatnak áldozatuknak, különösen fiatalabb nőknek és gyermekeknek. Ezért nem vesszük félvállról az ilyen viselkedést. A rendőrség minden egyes esetet individuálisan megvizsgál, a cselekmények súlyosságának és következményeinek megfelelően” – írták a közösségi oldalukon.

A rendőrség azt is közölte, hogy a férfi most már nem csak az általános szégyentől, de a garázdaság bűntettével indított eljárástól is tarthat, amiért akár 3 év szabadságvesztésre ítélhetik.

Külhon | Pannon Hírnök

Kövessen minket: Facebook

Forrás: ujszo.com


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek