Megfojtotta és elásta két kis gyermeke édesanyját

A tragikus eset Csehországban, Kyjov városában történt. Michaelát, két kiskorú gyermek édesanyját, múlt pénteken eltűntnek nyilvánították. Férjével válófélben voltak, de a tárgyalást már nem élte meg.

A nő eltűnését az édesanyja jelezte a rendőrségen. A kihallgatáson részt vett Michaela férje is, aki sokszor belezavarodott mondataiba. Végül bevallotta, hogy feleségét, két kisgyermeke édesanyját megfojtotta.

Az erőszak a családban szinte mindennapos cselekmény volt. A férfi, miután feleségét megfojtotta, betette az autóba és a volt téglagyár területére vitte, amely nincs messze a gyilkosság helyszínétől. A férfit különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosággal vádolták meg. A gyanúsított megmutatta, hol ásta el felesége holttestét, s hol dobta el azokat a dolgokat, amelyek szerepet játszottak a szörnyű bűntény elkövetésénél.

A gyerekek így elvesztették mindkét szülőjüket. Szeretett édesanyjukat és apjukat is, mivel rá 20 évtől akár életfogytig tartó büntetés vár. Valószínűleg a két kisgyermekről nagymamájuk, a meggyilkolt asszony édesanyja fog gondoskodni.

Forrás: ma7.sk

Fotó: noviny.sk


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek