Meghalt Naya Riveria, a Glee – Sztárok leszünk! színésznője

A színésznő múlt hét szerdán tűnt el a Lake Piru tavon, ahol a négyéves kisfiát megtalálták egy hajón.

A legfőképpen a Glee – Sztárok leszünk! című sorozatból ismert Naya Riveriát holtan találták meg, miután megfulladt a kaliforniai tóban. A 33 éves színésznő 2009-2015 között szerepelt a népszerű musical sorozatban, eltűnését múlt szerdán jelentették, kisfiát, Josey-t azon a hajón találták meg mentőmellényben, melyet korábban Riveria bérelt ki.

Riveria halálát Ventury megye seriffje erősítette meg a sajtókonferencián, mivel a holttest megtalálásának a helye, a külső jegyek és az, hogy más eltűnést nem jelentettek a környéken egyértelművé tette, hogy a fiatal színésznőről van szó. A seriff hivatal hangsúlyozta, hogy szerintük balesetről van szó, és nem történt öngyilkosság.

A Los Angeles-i születésű Naya Riveria egészen fiatal kora óta szerepelt különböző tévéműsorokban, igazi sikert azonban a Glee – Sztrárok leszünk! sorozat hozta meg neki, amiért egy Grammy-díj jelölést is begyűjtött.

Érdekesség, hogy ő a harmadik sztár, aki elhunyt a sorozatból, 2013-ban Cory Monteith halt bele egy drogtúladagolásba, 2018-ban pedig Mark Salling követett el öngyilkosságot, miután megvádolták gyermekmolesztálással.

Forrás: The Guardian


Fritsi Péter

Gyerekkorom óta szoros kapcsolat fűz a könyvekhez, olvasáshoz. Legfőbb életterem a könyvtár. Könyvtárosi munkám mellett újságírással foglalkozom.

Hasonló cikkek