Megvannak a szimfonikus kvízjáték nyertesei

Befejeződött a Miskolci Szimfonikus Zenekar ifjúsági kvízjátéka és elkezdődött a következő évi versengés. A három idei győztes már át is vehette nyereményét a miskolci Művészetek Házában.

Az együttes mindig az adott évad Ifjúsági koncertsorozatához kapcsolódóan indítja el online, a 13 kérdésből álló versenyét. A totót a zenekar hivatalos weboldalán, a www.mso.hu oldalon történő regisztráció után tölthették ki az iskolások. Idén közel száz diák mérte össze tudását, akik közül első helyezést ért el Szederkényi Fatima (Zrínyi Ilona Gimnázium), másodikat Nagy Bálint (Fáy András Görögkatolikus Közgazdasági Szakközépiskola) és harmadik lett Váradi-Bartha Zoé (Vasvár úti Általános Iskola, Ózd). A nyertesek között egy okostelefon, egy tablet és egy e-book olvasó talált gazdára, amit a Telecom Miskolci Irodájának felajánlása tett lehetővé.

2018 áprilisáig tart a következő kvízjáték, melynek központi témája a „tűz” és akkor is értékes ajándékokért játszhatnak az Ifjúsági hangversenyek látogatói. A helyes válaszok megtalálásához a koncertek moderátora, Flach Antal is szívesen nyújt segítséget.

 

Nyitókép: Szászné Pónuzs Krisztina zenekari ügyvezető és a nyertesek (Fotó: Mocsári László/ minap.hu)


Vona Ildikó

Híradások, beszámolók művészeti, színházi, zenei eseményekről, valamint interjúk készítése ismert művészekkel.

Hasonló cikkek