Mesés lények a Paramount Channel családi szombatokon

A nyár egyik legnagyobb kihívása a szülők számára, hogy milyen programokkal kössék le gyermekeik figyelmét a szünidő alatt. A Paramount Channel filmcsatorna erre is gondolt, amikor összeállította műsorát: a nyár utolsó hónapjában a legszórakoztatóbb ifjúsági filmekkel és animációkkal várja a kicsiket és nagyobbakat a képernyők elé.

27.105000,27.105000

Augusztus 6-án az egyik legszebb rajzfilmmel nyitja a családi szombatok sorát a Paramount Channel. Szilaj, a vad völgy paripája egy muzsikaszónak engedve hagyja hátra társait és indul az ismeretlen tájak felfedezésére, szabad szíve azonban nem várt, veszélyes kalandokba sodorja. Az emberek többsége ugyanis csak egy betörni való, zabolázatlan állatként tekint rá, akit minden lehetséges eszközzel az irányításuk alá akarnak vonni.

ketton all a vasar_160805

Szilaj története után a két Lotti modernizált változata elevenedik meg a képernyőn Steve Guttenberg, Kirstie Alley, Mary-Kate és Ashley Olsen főszereplésével, majd Jimmy Neutron szolgáltatja az izgalmakat.

jimmy neutron_160805

Retroville ügyeletes zsenijének köszönhetően olyan csodás és persze furcsa lényekkel is találkozhatnak a gyerekek, mint a robotkutya és a láthatatlan hörcsögök, de Jimmy-nek sajnos nem minden találmánya működik rendeltetésszerűen. Pedig ő nincs is megátkozva, úgy, mint a Murphy-család tagjai, akiknél tényleg igaz, hogy „ami elromolhat, az el is romlik”. A balszerencsék sora egy fura balesettel kezdődik a Murphy átok-ban, de végül minden jóra fordul, amikor felüti a fejét a szerelem…

Szórakoztató animációk, vicces kalandfilmek és mesés lények augusztusban a Paramount Channel műsorán, a Viacom csoport filmcsatornáján.

BEST PLAYER

Augusztus 6. szombat

10:50 Szilaj, a vad völgy paripája

12:25 Kettőn áll a vásár

14:35 Jimmy Neutron kalandjai

Augusztus 20. szombat

09:40 A legjobb játékos

11:25 Murphy átok

13:00 Kamu vámpír

Augusztus 27. szombat

12:10 Tündéri keresztszülők csodálatos nyaralása

13:35 Nőj fel, Timmy Turner!

 


Hasonló cikkek