Mi Hazánk: Van igény a nemzeti ellenzéki politizálásra

A Mi Hazánk Mozgalom is elkezdte az aláírásgyűjtést a májusi európai parlamenti (EP-) választásra, az első nap tapasztalatai pedig azt mutatják, hogy van igény a választók körében a mozgalom által képviselt, nemzeti ellenzéki politizálásra

– mondta a párt elnökhelyettese vasárnap Budapesten sajtótájékoztatón.

Dúró Dóra független országgyűlési képviselő közölte, reményei szerint néhány napon belül összegyűjtik az induláshoz szükséges 20 ezer aláírást.

Az EP-választás fontos szerepet játszik a párt történetében, hiszen ez az első olyan országos választás, ahol megmérettetik magukat – mondta a politikus.

Kiemelte, a párt programjának középpontjában a bevándorlás-ellenesség áll, hiszen ez az egyetlen olyan párt, amely „minden bevándorlót hazaküldene”. Ezen felül programjukban felhívják a figyelmet arra is, hogy „a 21. században a legnagyobb kihívás Magyarország számára a demográfiai helyzet megfordítása”.

Dúró Dóra kérdésre beszélt arról is, a mozgalom az önkormányzati választásokon is részt akar venni, terveik között szerepel, hogy a nagyobb városokban önálló polgármesterjelölteket állítanak.

 


Hasonló cikkek