Napokon belül megkezdődik az idei Cirkuszok éjszakája

Idén a Cirkuszok éjszakáján a Magyar Nemzeti Cirkusz, a Fővárosi Nagycirkusz, a Richter Flórián Cirkusz és az Eötvös Cirkusz várja a közönséget széles programkínálattal.

A Magyar Nemzeti Cirkusz ezúttal kétnapos programsorozattal készül. Július 12-én 13 órakor afrikai elefántok indulnak a balatonlellei Napfény Standra az ottani Cirkusz térről. A strandon hivatásos tűzoltók zuhanyoztatják majd az ormányosokat, ezzel az elefántfürdetéssel kezdődik idén is a Cirkuszok éjszakája.

20 órától a közönség megtekintheti a Magyar Nemzeti Cirkusz 25 éves Jubileumi Gálaműsorának kibővített változatát a Cirkusz téren felállított óriás sátorban. A szervezők mindkét napon porondlátogatással és állatparki sétával készülnek az érdeklődők számára.

A Fővárosi Nagycirkusz meghosszabbított előadással várja a nézőket július 13-án 19 órakor. A most végzett, pályakezdő artisták produkciói is láthatók lesznek az előadásban a Repülőcirkusz műsor fellépői mellett. Akik a július 13-i délelőtti vagy délutáni műsorra vásároltak jegyet, azok is megtekinthetik a Cirkuszok éjszakáján tartott előadást.

A cirkusz emeletén pedig a Fővárosi Nagycirkusz 130 éves történetét bemutató „Nincs mááásik!” című kiállításán kurátori tárlatvezetések lesznek.

Zamárdiban a Richter Flórián Cirkusz július 13-án a Showtime című előadás extra fellépőkkel kibővített változatával várja a nézőket.

Miskolcon, szintén július 13-án az Eötvös Cirkusz az Egyszerűen Nagyszerű előadás különleges változatával készül. Az előadás előtt játszóház, ugrálóvárak, csúszdák várják a kicsiket a miskolci Tesco parkolójában.


Hasonló cikkek