Nyomozás indult a driftelő bömbis ellen

Körforgalomban, majd piros lámpán áthajtva driftelt egy BMW-s Érden, valószínűleg nem először. Azonban valószínűleg nem sokáig fogja élvezni a hirtelen jött médiafigyelmet, ugyanis a rendőrség már nyomoz ellene – közölte az M1 Híradójára hivatkozva a Híradó.hu.

A közmédia a Bp-i autósok nevű portálra hivatkozva számolt be az esetről, amely már nem az első volt a produkciót felvevő olvasójuk szerint, ugyanis a sofőr már többször feltűnt a településen.

„Az hogy a körforgalomban valaki ilyet játszik, az nem jó, de a felvétel második felében, amikor piros lámpán driftelve halad át, az azt gondolom, hogy az nagyon komoly. Egy ilyen személyiségű ember közutakon nem hiszem, hogy túl nagy biztonságot jelent a közlekedési partnereknek” – mondta a bpiautosok.hu alapító-főszerkesztője, Csősz Krisztián az M1 Híradónak.

Mint az elhangzott a műsorban, a rendőrség a felvételek láttán azonnal nyomozást rendelt el. „A rendőrség azon van hogy az ilyen embereket a forgalomból kiszűrje. Ezek nem valók a közutakra ezek mindenki számára veszélyesek, közveszélyesek” – Óberling József, az ORFK Közlekedésrendészeti Osztályától.

Kiemelt képünk illusztráció!

 

Hazai Tükör | PannonHírnök

Kövessen minket: Facebook

 


Jerez J. Gyula

- 20 év média, kisebb szünetekkel - bel- és a világpolitika, kultúra közel és távolabb

Hasonló cikkek