Több mint 700 ezer eurót nyert az Eurojackpot szlovákiai játékosa

Az Eurojackpot keddi sorsolásán egy szerencsés szlovákiai 713 768,6 eurót nyert, de egyben szerencsétlennek is mondhatja magát, ugyanis egyetlen szám hiányzott neki ahhoz, hogy elvihesse a 19 milliós fődíjat – írja a TV Noviny.

A fogadóiroda szerint az illető hétfőn Nagyszombat megyében adta fel a szelvényt, mégpedig úgy, hogy véletlenszerűen generáltatott magának számokat a lottózóban, és az Eurojackpot Joker nevű játékban való részvételt is választotta. Szelvényéért 3 eurót fizetett.

A terminál a 19, 20, 24, 36, 41 számsort adta ki, a pótszám pedig a 4-es és a 6-os volt. A keddi sorsoláson pedig az összes számot kihúzták, kivéve a pótszámok közül – ott ugyanis a 6-os helyett az 5-ös volt a nyerő. Emberünk így lemaradt a 19 millió eurós fődíjról, helyette a több mint 700 ezer eurós második díjat viheti haza. Az első díj nem talált gazdára kedden, így pénteken 27 millióért lehet versenybe szállni.

Március 25-től változott az Eurojackpot szabályzata – már nemcsak pénteken, hanem kedden is sorsolnak, a fődíjat pedig a maximális 90-ről 120 millióra emelték. Viszont egy kis nehezítést is kaptak a próbálkozók, a pótszámokat ugyanis 10-ről 12-re növelték.

Forrás: TASR/Tvnoviny.sk/parameter.sk

Fotó: Tasr

Amennyiben tetszik a tartalmak sokszínűsége, kérjük szánjon még ránk pár percet támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon!


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek