Sportok hétvégéje Miskolcon – 20. Vredestein Miskolc Rally.

Sűrű napok várnak a sportbarátokra Miskolcon. A Magyar Kupában a Pápát fogadja szerdán a Diósgyőr,
a bajnokság következő fordulójában hazai pályán látjuk vendégül szombaton a Puskás Akadémiát, és péntektől vasárnapig Miskolcra érkeznek az ország és a régió legjobb rali pilótái is.

A hétvégi mérkőzés alatt a Diósgyőri Stadion rekortánján felsorakozik a komplett rali mezőny, az ORB és a szlovák élmezőny 75 autója, a Rally2 több mint hetven versenygépe és a 20 fős Historic. A pilóták a találkozó lefújását követően a stadionból indulnak, egy gyors balkanyar után a Bükk felé veszik az irányt, majd az első Bükkszentlászló-Bükkszentkereszt gyorsaságival megkezdődik a 20. Vredestein Miskolc Rally.

 

A DVTK labdarúgói sem maradnak ki a jóból. A hagyományos pénteki népkerti prológ alatt játékosaink a tapasztalt pilóták mellett navigátorként vesznek részt az eseményen.

Most hétvégén újra Miskolc lesz a magyar sport fellegvára. Várjuk az autósportok szerelmeseit is a mérkőzésre, a DVTK szurkolóit pedig arra biztatjuk, hogy hétvégén a meccs után szurkoljanak a versenyzőknek is hazánk idei első rangos autós eseményén.

A 20. Vredestein Miskolc Rally programjai a www.miskolcrally.hu oldalon találhatóak.

 


Hasonló cikkek