A Spar négy áruházát újítja meg

Több mint 6,5 milliárd forintos beruházásból új és megújult Interspar és Spar-áruházak nyíltak országszerte, négy településen – közölte a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. csütörtökön az MTI-vel.

A közlemény szerint Pécsen a Siklósi úti Interspar 4 milliárd 670 millió forintból újult meg, az áruház 84 dolgozónak ad munkát. A fejlesztésnek köszönhetően az üzletben tovább bővült a speciális igényeket kielégítő termékek választéka, a gyorsabb bevásárlást önkiszolgáló kasszarendszer segíti, valamint új, energiatakarékos hűtőbútorok, zöldséges állványok, pékségbútorok és kasszák kerültek a belső térbe.

Több, mint 800 millió forintos beruházásból új SPAR-üzlet nyílt Budapesten, a Könyves Kálmán körút 12-14. szám alatti Lurdy Házban. A bevásárlóközpont földszintjén, 1800 négyzetméternyi területen, közel a parkoló bejárathoz kapott helyet a korszerű létesítmény. A belső eladótér modern hűtőbútorokkal, zöldségesállványokkal, pékáru pultokkal került átadásra, amelyek megkönnyítik és kényelmessé teszik a vásárlást. Az üzlet bejárata mellett kialakítottak egy SPAR to Go egységet is, helyben készült friss ételek, valamint saláták és desszertek széles választékával.

Modernizált SPAR Gyöngyösön

Több mint 260 millió forintos beruházás révén megújult a gyöngyösi SPAR szupermarket is. A modernizált üzletben részben új, részben pedig újrahasznosított üzletberendezés került beépítésre. Az áruházba lépve a zöldségosztály, majd a tejtermék, csemege, hús és frissáru termékek fogadják a vevőket, majd innét tovább haladva a csemege kiszolgáló pultot és a pékáru osztályt találják. Új szolgáltatással is gyarapodott az üzlet: az áprilisi újranyitásától kezdve immár meleg ételt kínáló grillpult is várja a vásárlókat. A belső terek mellett az épület homlokzati megjelenése is megújult. Az eladótér területén LED-világításra cserélték a korábbi fényforrásokat, emellett az energiafogyasztás csökkentése érdekében új, zárható ajtajú hűtőbútorok kerültek beépítésre.

Kívül belül megszépült az ócsai SPAR

Megújult arculattal és kínálattal várja régi és új vásárlóit az ócsai SPAR szupermarket, a Szabadság tér 1. szám alatt. A közel 800 millió forintos beruházás révén új berendezéseket kapott az üzlet: új hűtőbútorok, zöldséges állványok, pékségpultok kerültek az eladódérbe, emellett a kasszasor is megújult. Nemcsak a belső design felel meg így immár a mai kor követelményeinek, hanem az épület homlokzata is megszépült. Az üzlet korábbi eladóterének méretei nem változtak, de az átrendezésnek és az új bútoroknak köszönhetően átlátható, szellős, kényelmes környezetben vásárolhatnak az üzlet látogatói.


A Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. 2021-ben 791,8 milliárd forint árbevételt ért el, ami 7,2 százalékos növekedés az előző év azonos időszakához képest. Beruházásokra 32 milliárd forintot fordított a vállalat 2021-ben. Tavaly hat új saját egységet nyitottak, országszerte 18 üzletet újítottak fel, a franchise-hálózat pedig 30 eladóhellyel bővült. A társaság 614 üzletet működtetett 2021 végén, 35 Interspar hipermarketet, 345 szupermarketet és 234 franchise-üzletet. A foglalkoztatottak száma tavaly elérte a 14 500-at.

Amennyiben tetszik a tartalmak sokszínűsége, kérjük szánjon még ránk pár percet támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon


Hasonló cikkek