Új helyszínen a Tokajba tervezett koncertek

Nem sikerült újjáéleszteni az egyszer már megszűnt Hegyalja Fesztivált. A Tokaj-Rakamazon július 15-19-re tervezett Kingdom of Hegyalját az utolsó napokban mondták le a szervezők, mivel a négy fesztiválterületből három nem állt rendelkezésre.

 

A stáb tagjai dolgoztak azon, hogy a tervezettek közül néhány koncertet más helyszínen megrendezzenek. Azok számára pedig, akik nem kívánnak élni a felajánlott lehetőséggel: visszatérítik a jegyek, bérletek árát.

A Kingdom of Hegyaljára szervezett Nightwish, Truckfighters, At the Gates, Rudimental és a The Darkness számára sikerült új helyszínt találni. A tokaji fesztivál 0. napjára tervezett Nightwish és Sorronia koncerteket július 15-én a PeCsa Music Garden szabadtéri színpadán tartották meg, amelyre érvényesek voltak a Kingdom of Hegyalja szerdai napjára megvásárolt jegyek, bérletek.

A skandináv rockzene rajongói július 16-án tombolhattak a Dürer Kert nagytermében a Truckfighters és az At The Gates buliján, amelyre beléphettek a csütörtöki napra megvásárolt Kingdom of Hegyalja jegyekkel, bérletekkel. Július 17-én szintén a Dürer Kertben lépett fel a brit rockbanda, a The Darkness. A koncertre érvényesek voltak a Kingdom of Hegyaljára megvásárolt pénteki napijegyek, bérletek.

A zárónapra tervezett Rudimental is kapott helyet: ők a Sziget Fesztivál utolsó napján, augusztus 16-án zenélnek majd, 17:45-től a nagyszínpadon. A korábban megvásárolt vasárnapi Kingdom of Hegyalja jegyek, valamint a bérletek érvényesek a Sziget zárónapjára. Ez esetben a belépők átváltásának pontos menetéről a www.kingdomofhegyalja.hu oldalon találnak majd információt az érdeklődők. További fellépők átszervezése jelenleg is zajlik.

 

Szöveg: Vona Ildikó

Nyitókép: Illusztráció


Vona Ildikó

Híradások, beszámolók művészeti, színházi, zenei eseményekről, valamint interjúk készítése ismert művészekkel.

Hasonló cikkek