Újra együtt a Dallas

Ugyan csak alig egy órára voltak egyszerre láthatóak, mégis a régmúltat idézhették fel bennünk. A Dallas sorozat epizódjait mindenki nézte az 1990-es években.

Hazánkban 1990. december 31-én vetítették először az amerikai filmsorozatot, amelyben egy család hétköznapjaiba tekinthettünk be. Az olajmágnás családban mindig történt valami. Főleg Bobby Ewing és Pamela Barnes házassága volt terítéken, mert a két család egymás ellenségei voltak.

Emlékezetes karakter volt Larry Hagman Jockey Ewingként, aki dörzsölt viselkedéséről volt kedvelt vagy épp utálatos szereplője a sorozatnak. Magyarországon egészen 1997 októberéig közvetítette a Magyar Televízió, később pedig több csatorna is sugározta a sorozatot.

A világjárvány számos hírességet késztetett arra, hogy mindenféle kontakt nélkül, az internet segítségével szórakoztassák és biztassák az embereket. A Stars In The House videósorozatnak pontosan ez a lényege. A sztárok saját otthonukból jelentkeznek be és adnak közösen egy műsort.

Az egykori Dallas szereplői, Bobby, Samantha, Lucy, Ray is részt vett a műsorban, akárcsak más sorozatok (Született feleségek, a Taxi, Frasier).

Emlékeztek még a szereplőkre? Itt feleleveníthetitek kik is ők, és hogyan néznek ki ennyi év elteltével.

Fotók: pixabay.com | videó: YouTube.com


Hasonló cikkek