Utálják egymást A szürke ötven árnyalata főszereplői

A filmeket promótáló sajtóesemények a világ legudvariasabb és legártalmatlanabb eseményei. A sztárok illedelmesen válaszolgatnak a gyakran idióta kérdésekre, és közben a legritkább esetben hagyják abba a mosolygást, hullik le róluk a maszk. Sőt, amennyire erejükből telik próbálnak frappáns válaszokkal előállni, és közben azt sugározni, hogy minden rendben van, ez a film szuper lesz. Ez is a munkájuk része.

Ehhez képest A szürke ötven árnyalata népszerűsítő körútjain szokatlanul gyakran hullott le a maszk a két főszereplőt alakító Dakota Johnsonról és Jamie Dornanról. Testbeszédükből, elejtett megjegyzéseikből nyilvánvalóvá vált, hogy komoly fenntartásaik vannak a filmmel kapcsolatban, még komolyabban elutasítják a benne ábrázolt szadomazó szexet, és egymás társaságában sem érzik jól magukat, hiába múlik jórészt azon az adaptáció sikere, hogy a két színész mennyire tudott ráhangolódni egymásra. A Defamer alapos cikkben szedte össze Johnson és Dornan elszólásait – ebből válogatunk most.

A Glamour rajongók kérdéseiből összeállított interjúja alapból egy könnyed kis semmiség lett volna. A fenti videóra kattintva megnézhető, és nem kell ahhoz a testbeszéd mesterének lennünk, hogy kiszúrjuk Johnson és Dornan feszengését, és mi is lássuk, hogy legszívesebben valahol máshol lennének. Gyakran hülyeségeket válaszolnak, meg sem próbálnak frappánsak lenni. Jamie-t megkérdezik, hogy mi a közös benne és Mr. Grey-ben, erre ő annyit mond, hogy a lábuk.

Más alkalmakkor meghökkennek egymás válaszain, és gúnyos hitetlenkedés ül ki az arcukra. Johnson azt mondja, hogy a mosolyát mindig magával viszi a forgatásra, Dornan arcáról azonban az olvasható le, hogy nem éppen erre emlékezik. A legnehezebben abból a helyzetből tudják kivágni magukat, amikor pozitív jelzőket kellene a másikra mondaniuk.

Dakota Johnson és Jamie Dornan A szürke ötven árnyalata című filmben

Forrás: UIP Dunafilmmiddle

Ha egy videóban akarjuk látni a két színész feszengését, illetve hallani óvatos, kitérő válaszaikat a karaktereikkel kapcsolatban, akkor a Today Show alábbi rövid interjúja a megoldás. Viccelődéssel és hümmögéssel ütik el azt a kérdést, hogy rögtön egymásra hangolódtak-e. A szexjelenetek forgatásának kényelmetlenségeiről már jóval meggyőzőbben mesélnek.

A szürke ötven árnyalata pénteken kerül az amerikai mozikba, az elemzők 60 millió dolláros bevételt jósolnak neki a nyitóhétvégére (a film negyvenmillióba került összesen), azaz már most garantált, hogy Johnson és Dornan még legalább két forgatáson és sajtókörúton szenvedhetik majd el egymás társaságát.


Hasonló cikkek