Vandálok csaptak le a színház postaládájára

A színház munkatársai március 1-én a Katona József emlékmű mellett megrongálva találtak rá a színház postaládájára, amelyet korábban nyereményjátékhoz gyártottak.

Január végén hirdette meg nyereményjátékát a színház „KÉK POSTALÁDA” néven. Tippeket vártak, hogy mikor lesz az első előadás az újra nyitást követően.  A postaláda lehetőséget adott arra is, hogy a nézők kedvenc színészeiknek levelet küldjenek. A Házasság Hete alkalmából ebbe a postaládába dobhatták be a szerelmespárok a lakatgyűjtőre helyezett lakatok kulcsait.

„Ez egy egyedileg, a színház műhelyében készített postaláda, melyet a jegypénztárunk mellett a járdához rögzítettünk. Azért készült, hogy lehetőséget adjunk a pandémia során arra, hogy a kapcsolatot tarthassuk a nézőkkel az online téren kívül. Elképzelni sem tudom, hogy kit zavart ez a postaláda, miért rongálták meg „- mondta el Cseke Péter direktor.

A postaládát szétfeszítették és kinyitották, a Katona József emlékmű mellett találták meg hétfő reggel a dolgozók. Azóta, visszakerült a helyére, újra rögzítették a karbantartó kollégák a postaládát.

Nagyon szomorú látvány volt, így látni egy általunk készített eszközt. Az épület körül biztonsági kamera működik. A felvételeket kollégáim már ellenőrzik, de aki esetleg bármit látott a történtekkel kapcsolatban, kérjük, hogy jelezze a színháznak. Mivel a postaládát teljesen kifosztották, az akciónkat újra indítjuk” ­- tette hozzá az igazgató.

 Révhegyi Andrea

Forrás: hiros.hu

 

Hazai Tükör | Pannon Hírnök


Hasonló cikkek