Walesi-magyar – Szerdán kezdődik a jegyértékesítés

A magyar szurkolók szerdán 10 órától vásárolhatják meg a jegyeket a Wales-Magyarország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre.

A november 19-i mérkőzés tétje: amennyiben Marco Rossi csapata nyerni tud Cardiffban, biztosan ott lesz a jövő évi, részben hazai rendezésű Európa-bajnokságon.
A találkozó 20.45-kor kezdődik a Cardiff City Stadionban. A magyar drukkerek a hivatalos mérkőzésjegyre váltható utalványokhoz a meccsjegy.mlsz.hu oldalon keresztül, valamint személyesen a TEX Bálnában, illetve országszerte a Ticket Express partnerirodáiban juthatnak hozzá. A hazai szövetség honlapjának tájékoztatása szerint az utalványok névre szólnak, a teljes név megadása mellett a születési hely és dátum, valamint a személyi igazolvány vagy útlevél száma is szükséges a vásárláshoz. A jegyek egységesen 12 000 forintba kerülnek.
A megvásárolt utalványok hivatalos meccsjegyre történő átváltására a cardiffi stadion vendégszektorának pénztáránál lesz lehetőség.
Az mlsz.hu jelzi, hogy kizárólag azok a szurkolók vehetik át hivatalos meccsjegyüket, akiknek adatai az utalványokon szerepelnek.


Hasonló cikkek