Milyen a viszonyunk a pénzhez? – A csillagjegyünk megmondja! – 2. rész.

A horoszkóp megmutatja, milyen a pénzhez való viszonyunk.  Az előző hétvégén már szó volt a  Skorpió, a Nyilas, a Bak, a Vízöntő és a Halak anyagi hozzáállásáról. Most nézzük a többieket!

A Kos anyagi ügyekben is gyorsan dönt, mint mindben. Mégis jó üzletemberré válhat, mivel igazi küzdő szellem. Gyorsan tud váltani, újítani és az innovatív piac új kihívásainak is jól meg tud felelni.

Egy Bika általában nagyon spórolós, szereti megtartani azt, ami már egyszer az övé – ugyanakkor szereti a szép dolgokat is, azoknak pedig meg kell adni az árát… Így aztán nagyon megnézi, hogy mire adja ki a pénzét, de jó minőségű,szép dolgokra mégis áldoz, hiszen azt hosszú távú befektetésnek tekinti.

Az Ikrek szintén az “anyagias” jegyek közé tartozik. Az intelligenciájával elérhet anyagi sikereket, ám jellemző rá, hogy jelentéktelen dolgokra szórja el a pénzét, amiért gyakran esik tartozásokba.

Egy Rák jegyű kedveli a költséges ebédeket, vacsorákat, szeret nagystílűnek mutatkozni, aki „jól tartja” a vacsorapartnereit is, hiszen szeret másokról „gondoskodni”. Mégis azt mondhatjuk, ha pénzről van szó, általában jó döntéseket hoz.

Az Oroszlán: a Koshoz hasonlóan, azok közé a jegyek közé tartozik, akik könnyelműen szórják a pénzüket. Számukra fontos a külcsín, a jó megjelenés,  a csillogás, a jólét látszata – még akkor is, ha mindez csak a felszín.

A Szűz jegyűekre jellemző, hogy apránként nagy összegeket képesek félretenni, se akár kisebb vagyont tudnak felhalmozni a jól átgondolt megtakarításaiból.

Egy Mérleg szemében a pénz a kényelem jelképe. Számára a legfontosabb a szépség és a harmónia megteremtése, elsősorban ilyen dolgokra áldoz. Sokoldalú érdeklődése és intellektusa segíti őt is hozzá, hogy mindezeket meg tudja teremteni maga körül.

Ha a fentiekkel tisztában vagyunk, máris tudjuk, mire kell figyelni ahhoz, hogy életünkből a lehetőségekhez képest a legtöbbet hozzuk ki pénzügyileg.

 

Kapcsolódó cikkeink:

Milyen a viszonyunk a pénzhez? – A csillagjegyünk megmondja! – 1. rész.

Árulkodnak-e a csillagok az anyagi helyzetünkről?

Kis pályaválasztási tanácsadó – a horoszkóp tükrében

 

Képek forrásai: 

blog.oranum.com

https://astrology.com.au

Vélemény, hozzászólás?