Árulkodnak-e a csillagok az anyagi helyzetünkről?

Sokan álmodunk arról, hogy majd egyszer sok pénzt nyerünk a lottón és az életünk egy csapásra egyszerűbbé válik… De ez nem ilyen egyszerű. Bizonyos sorsszerűségek, előző életünkből hozott személyiségjegyeink „gondoskodhatnak” arról, hogy azon szerencsések közé tartozunk-e, akik jó viszonyban vannak a pénzzel – vagy éppen ellenkezőleg.

Ha a gondolatainkban a szegénység program fut, különösen nagy erőfeszítésünkbe kerülhet, hogy jó anyagi körülmények között élőnek érezhessük magunkat. Mégis megtörténhet a csoda: hirtelen a bőség lehetősége csillan fel előttünk. Ilyenkor vagy tudunk élni vele (mert már belülről alkalmassá váltunk erre), vagy a könnyen jött pénzt is elveszítjük…

financial-astrology-ts-phillips

Egyszer fent, máskor lent – vagy fordítva: rajtunk múlik

Ha valakinek hirtelen óriási vagyon zúdul a nyakába és egyáltalán nincs hozzászokva ahhoz, hogy miként kell kezelni azt, komoly stresszt és traumát élhet meg a kezdeti eufórikus boldogság után. Ám ha tervei, életcélja is vannak és jó érzékkel választja ki a tanácsadóit és a barátait, talán élete végéig megtarthatja vagyonát.

Bármilyen hihetetlen, a születéskori asztrológiai képletünkből  meg lehet azt mondani, hogy valakinek önkorlátozó „szegénységtudata van” vagy sikert sikerre halmozhat élete során. Az alap képlet adott. A leszületésünket megelőzően vállaltunk egy bizonyos sorsfeladatot. Ahhoz, hogy ezt a küldetésünket teljesíthessük, a megfelelő személyiségjegyek és körülmények szükségeltetnek. Ugyanakkor nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy minden nehézségből tanulhatunk. Ha az egyéni küzdelmeink által szintet lépünk a sokat emlegetett „élet iskolájában”, akkor bizton számíthatunk a jutalomra is.

Hiába életcélunk például a csillogás és mások vezetése, ha közben éppen azok a jegyek állnak nehéz fényszögekkel, amelyek ehhez megadhatnák az energiát. A túl könnyen jött dolgokkal talán éppen az a gond, hogy óvatlanná, önhitté válhatunk tőle és ennek eredményeképpen mindent el is veszíthetünk.

Komplex hatások, bonyolult rendszerben

Amikor valakinek mindene megadatik az élete első felében, nem biztos, hogy lesz megküzdési ereje a később felmerülő nehézségekkel szemben. Más esetleg sokkal rosszabb körülmények közé születve sincs híján az uránuszi zsenialitásnak és az energikus Mars éppen ott hat, ahol kell – és számára talán a „karma bolygója” néven emlegetett Szaturnusz végül kinyitja azt a bizonyos kaput, és valóban minden jóra fordul az életében, mert minden a helyére kerül…

Az elkövetkező hetekben asztrológiai jegyek szerint megnézzük, hogy melyik csillagjegy szülöttét hogyan érintheti a pénz hiánya vagy megléte és mire kell figyelni ahhoz, hogy életünkből a lehetőségekhez képest a legtöbbet hozzuk ki – pénzügyileg.

 

Képek forrása:

https://blueorbcafe.files.wordpress.com, http://www.astrocentar.com.hr

 


Hasonló cikkek