Újranyitnak az amerikai mozik: mutatjuk az első új film előzetesét!

Az amerikai mozik újranyitásának az az egyik feltétele, hogy legyenek új filmek, amikre a nézők jegyet tudnak venni. A jelenlegi állás szerint az első új film az Unhinged című thrillert lesz, Russell Crowe főszereplésével. A filmet július 3-án mutatják be az Egyesült Államokban – írja az Index.

Szeptemberben lett volna az Unhinged eredeti bemutatója, de a járvány miatt folyamatosan tolódtak a premierek, és a Solstice Films nevű forgalmazónál tudták, hogy ha marad az eredetileg kinézett bemutató, akkor annyi konkurencia lesz, hogy a film teljesen elsikkad. Ezért úgy döntöttek, hogy előrébb hozzák a napot július 3-ra, ráadásul majdnem az amerikai függetlenség napjának ünnepére, július 4-re időzítve.

A film arról szól, hogy valaki túl agresszívan dudál rá Russell Crowe karakterére egy dugóban, aki ettől bepöccen, és elkezd üldözni egy anyukát és a fiát.

 

Saját kutatásuk szerint az embereknek nagyjából a 80 százaléka már vágyik vissza a moziba, és leginkább thrillereket szeretnének látni – mondta el a Solstice Films vezetője. Mark Gill szerint egy nagyobb költségvetésű filmmel túl nagy lenne a rizikó egy ilyen húzáshoz, de ez a thriller csak 33 millió dollárba került, amit össze lehet hozni, ha ez az egyetlen új film a piacon.

A jelenlegi tervek szerint ha újra is nyitnak a mozik az Egyesült Államokban, nagy valószínűséggel meg kell tartani a termekben is a kötelező távolságot, ezért az eladható jegyek 50 százalékának búcsút inthetnek a mozivezetők. Amennyiben tényleg ez a film lesz az egyedüli új premier, annyi teremben játszhatják majd, hogy mindenképpen pénzt fog termelni.


Hasonló cikkek