A Ferencváros labdarúgója a Sláger TV-ben mesél kedvenceiről

Radó András és kedvese, Gyurom Natália a Bajnokok Listájában zenei ízlésükről vallanak

Radó András, a Ferencváros labdarúgója és Gyurom Natália, az R-GO Gidája már évek óta alkot egy párt, de ha zenéről van szó, még mindig akadnak köztük olykor ellentétek. Egy dologban azonban teljesen egyetértenek: a zenehallgatás meghatározó része életüknek, és egy sláger akkor jó, ha felpörgeti a napjukat. A Bajnokok Listája következő adásából mindezek mellett még az is kiderül, hogy tud-e énekelni András, illetve kinek a videóklipjében láthatjuk a párt.

Radó András a Ferencváros fiatal labdarúgója és Gyurom Natália, az R-GO Gidája még Szombathelyen ismerkedtek meg. A szerelmespár most kivételesen nem a sportról mesél, hanem zenei ízléséről vall a Bajnokok Listája szerda esti adásában és a Sláger TV nézőinek azt is elárulják, hogy kinek a videóklipjében láthatók együtt.

„Szikora Róbert kért fel, hogy szerepeljünk a Ma este miénk az éjjel című klipjében. Azért választott minket, mert szerinte egy kedves pár vagyunk és hitelesek a dal szempontjából, ugyanis a videóban szerelmesekként tűnünk fel”

– mesélte Natália, akihez hasonlóan András is rögtön rábólintott a felkérésre.

„Nagyon örültem, hogy együtt szerepelhettünk a videóban és abszolút partner voltam ebben”

– tette hozzá András, aki többször feltűnik Szikora koncertjein is, sőt, még közös meccsnézéseket is szoktak szervezni az énekessel.

„Az aktuális slágereket szeretem. A meccsek előtti buszutak alkalmával is szívesen hallgatok zenét, az öltözőben pedig van egy zenefelelős, aki legtöbbször diszkózenéket játszik, elég nagy hangerővel”

– árulta el a labdarúgó a Sláger TV-ben, akinek egyik kedvenc száma a Clean Bandit és Sean Paul közös alkotása, a Rockabye.

Párjáéhoz hasonlóan Natália életének is szerves része a zene.

„10 éves korom óta a sport és tánc tölti ki az életemet. Edzés közben mostanában sokszor hallgatom David Guetta – Would I lie to you című számát, mert egyből jó kedvem lesz tőle és mozogni is szuper jól lehet rá”

– tette hozzá az R-GO Gidája, aki párjával együtt szívesen hallgat zenét hosszabb autóutak alkalmával, és ilyenkor néha András még dalra is fakad.

Radó András és Gyurom Natália május 17-én, szerdán 21.00 órától a Bajnokok Listájában a Sláger TV műsorán!

 

 


Hasonló cikkek