Autós rendőri üldözés Szeredről Galgócra

Megállítottak a rendőrök Szereden egy személygépkocsit, amelynek vezetője nem használt biztonsági övet. Az autó sofőrjétől kérték a gépkocsivezetői jogosítványt, mire az úgy döntött, megszökik az ellenőrzés elől.

A szirénázó rendőrautó a menekülő gékocsi nyomába eredt, amelynek sofőrje felelőtlen módon, nagy sebességgel hajtott az ellentétes haladási irányú sávban – s a záróvonal, a közlekedési forgalom többi réztvevője, illetve a gyalogosk testi épsége is hidegen hagyta.

A kockázatos száguldás Galgócon (Hlohovec/járási székhely) ért véget, ahol lehajtott az autó az útszéli árokba és kidöntött egy közlekedési jelzőtáblát. Ezt követően kimászott a sofőr az autóból, felmászott egy közeli ház tetejére, majd a mezőn keresztül próbált elillanni.

Egy másik járőr fogta el végül a 24 éves nagyszombati (Trnava) fiatalembert, akiről kiderült, nem rendelkezik gépkocsivezetői jogosítvánnyal.

A száguldozásért 1300 eurós bírság, és 12-től 60 hónapig terjedő eltiltás vár rá mindeféle gépjármű vezetésétől.

Forrás: bumm.sk,  Nagyszomabti Kerületi Rendőrparancsnokság Facebook oldala


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek