Fecskendő és gyanús növényi anyag volt a szerencsétlenül járt autóban

Tragikus baleset történt hétfőn este Rozsnyó határában. Egy Peugeot személygépkocsi rozsnyói járásbeli sofőrje (19) egy hosszú balkanyarban a vizes úttesten átsodródott autójával az ellentétes haladási irányú sávba és oldalával nekiütközött egy Audinak.

A baleset során a Peugeot férfi sofőrje súlyos sérüléseket szenvedett, utasa (szintén férfi) pedig az élettel összeegyeztethetetlen sérülést szenvedett (†20). Az Audi osztrák állampolgárságú sofőrje (44) épségben úszta meg a balesetet, női utasa viszont súlyosan megsebesült, egy másik utas pedig könnyebben sérült meg.

A rendőrségi vizsgálat szerint, az Audi sofőrje nem állt alkohol befolyása alatt.

A helyszíni vizsgálat során a rendőrök ismeretlen eredetű zöld szárított növényi anyagot és ismeretlen anyagot tartalmazó orvosi fecskendőt találtak a Peugeot-ban. A lefoglalt holmikat szakértői vizsgálatnak vetik alá. Az esettel kapcsolatban kábítószeres bűncselekmény gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

Forrás: bumm.sk


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek