Íme, az idei MTV EMA nyertesei!

Lélegzetelállító színpadkép, a legtehetségesebb világsztárok és több tízezres rajongótábor – vasárnap este Rotterdamban díjazták a zenei élet legjobbjait az MTV Europe Music Awards gálán. Az est legnagyobb nyertese Justin Bieber volt, aki összesen három szobrocskát nyert, köztük a ’Legjobb dal’ és a ’Legjobb kanadai előadó’ kategóriákban, sőt a Belieber fanok idén újra megnyerték példaképüknek a ’Legnagyobb Rajongótábor’ díjat is. Az estét a Global Icon-díjas Green Day zárta, American Idiot című számával reflektálva a napokon belül esedékes amerikai elnökválasztásra.

Bebe Rexha
Bebe Rexha

Hatalmas buli volt vasárnap este a rotterdami Ahoy stadionban, ahol immáron 23. alkalommal nyitotta meg kapuit az MTV Europe Music Awards gála. Az est háziasszonya, Bebe Rexha látványos belépője után Bruno Mars fellépése nyitotta a showt, aki a 24K Magic-et adta elő a teltházas csarnokban. Később a konferanszié is énekelt, először Martin Garrix oldalán adta elő az In the Name of Love című slágert, melyhez a dallamot a Netherlands Student Orchestra gyerekekből álló vonószenekara szolgáltatta, majd az I’ve Got U című szám következett. A fellépések és a konferálás mellett Bebe Rexha az este folyamán 15-ször öltözött át.

Bruno Mars
Bruno Mars

Bebe Rexha
Bebe Rexha 

Az idei EMA-n Justin Bieber nyerte a legtöbb díjat, Sorry című számát 2016 ’Legjobb dalának’ választották, míg idei legnagyobb kihívójának, Beyoncénak öt jelöléséből egyet sem sikerült díjra váltania. Az est másik nagy nyertese Lady Gaga volt, aki a ’Legjobb Női’ és a ’Legjobb Stílus’ kategóriákban aratott győzelmet, de szintén két díjjal térhetett haza Martin Garrix, Shawn Mendes és a Twenty One Pilots is. Idén Prince tiszteletére az EMA szobrocskákat lilába öltöztették.

Shawn Mendes
Shawn Mendes

A díjátadón a Global Icon-díjas Green Day is színpadra lépett, a közönség most először hallhatta Bang Bang című, vadonatúj slágerüket, majd a gála zárásaként a punk banda előadta az American Idiot-öt a kedden esedékes amerikai elnökválasztásra reflektálva. 

Green Day
Green Day

Nézd a gála feliratos ismétlését november 7-én 22.00-kor a VIVA-n, vagy 20.00-kor az MTV-n!

A 2016-os MTV EMA győztesei:

LEGJOBB DAL
Justin Bieber – Sorry

LEGJOBB VIDEO

The Weeknd ft. Daft Punk – Starboy                      

LEGJOBB NŐI
Lady Gaga      
                      

LEGJOBB FÉRFI        
Shawn Mendes                       

LEGJOBB ÉLŐ           
Twenty One Pilots                                

LEGJOBB ÚJ  
Zara Larsson                       

LEGJOBB POP           
Fifth Harmony  
                        

LEGJOBB ROCK         
Coldplay                     

LEGJOBB ALTERNATÍV
Twenty One Pilots                          

LEGJOBB HIP HOP    
Drake

LEGJOBB ELEKTRONIKUS
Martin Garrix                       

LEGJOBB FELTÖREKVŐ       
DNCE  

LEGNAGYOBB RAJONGÓTÁBOR       

Justin Bieber                 

LEGJOBB NAGYSZÍNPAD

Martin Garrix – Isle of MTV, Málta (2015)

LEGJOBB STÍLUS

Lady Gaga                 

GLOBAL ICON
Green Day                                
                     

 


Hasonló cikkek