Jön a Margó Irodalmi Fesztivál élőben

Idén június 10-13 között rendezik meg a Jubileumi, 10 éves Margó Irodalmi fesztivált, amely új helyre is költözik egyben.

Tavaly a pandémiás helyzet miatt a rendezvény online tartották meg, ebben az évben azonban újra élőben lehet ellátogatni a fesztiválra, és találkozni a rég nem látott írókkal. Az esemény ezúttal a Városmajori Szabadtéri Színpadon várja a lelkes érdeklődőket, akik kíváncsiak a legfrissebb megjelenésekre és zenés koprodukciókra.

 

A Margó Irodalmi Fesztivál szervezői számára a legfontosabb az irodalom népszerűsítése, itt mutatja be új könyvét többek között Spiró György, Barna Imre, Fábián Janka, Závada Péter, Beregi Tamás, Finy Petra, Hartay Csaba, Babiczky Tibor, Szvoren Edina, Bérczesi Róbert, Kukorelly Endre, Varró Dániel és az elmúlt évek hagyományait követve bemutatkoznak az idei Libri irodalmi díjasok is, Bereményi Géza és Grecsó Krisztián.

 

Emellett a fesztiválra programjai között igazi különlegességek is szerepelnek, itt lesz először látható a Vecsei H. Miklós és barátai közös produkciója, a Csoóri Sándor műveiből összeállított, Párbeszéd, sötétben című koncert, Závada Péter Gondoskodás című új verseskötetét mutatja be zenész barátaival, illetve újra fellép az első Margó programjából kinövő Rájátszás is, Beck Zoltán, Egyedi Péter, Kollár-Klemencz László, Szűcs Krisztián, Grecsó Krisztián, Háy János és Kemény István zenés irodalmi formációja.

További információk:

margofeszt.hu

facebook.com/margofeszt

instagram.com/margofeszt

spotify/margofeszt

Kultúra | Pannon Hírnök 

Kövessen minket: Facebook


Fritsi Péter

Gyerekkorom óta szoros kapcsolat fűz a könyvekhez, olvasáshoz. Legfőbb életterem a könyvtár. Könyvtárosi munkám mellett újságírással foglalkozom.

Hasonló cikkek