Közös ima Szent II. János Pálhoz ma este

Szükségünk van egymásra, hogy közösen kérjük a szent pápa közbenjárására az irgalmas Istent, hogy érjen véget a koronavírus-járvány – írja Stanisław Dziwisz bíboros, nyugalmazott krakkói érsek, közös imára hívva mindenkit április 2-án, II. János Pál halálának 15. évfordulóján. A pápa egykori személyi titkára a 2005-ben elhunyt egyházfő halálának időpontjában, 21.37-kor kéri a lelki bekapcsolódást.

Dziwisz bíboros arra hív, hogy április 2-án, csütörtökön 21.37-kor egyesüljenek egy közös imádságban, melyben kérik Szent II. János Pál pápa közbenjárását a koronavírus-járvány megszűnéséért – olvasható a Magyar Kurír oldalán.

Arra kérlek benneteket, Testvérek, hogy II. János Pálnak az Atya házába való hazatérése 15. évfordulóján újból gyűljünk össze körülötte. Nagyon kérlek benneteket, senki se hiányozzon ebből az imaközösségből április 2-án 21.37-kor. Szálljon a magasba felajánló imádságunk!” – bátorít a bíboros.

A krakkói főpásztor azt javasolja, hogy imádkozzák el az Isteni Irgalmasság felajánló imáját, ezt a felajánlást ő maga is megtette nemrégiben a łagiewniki szentélyben.


Hasonló cikkek