Pannonhírnök
Keresés
Close this search box.

Kulisszatitkok hete volt a Miskolci Nemzeti Színházban

Három előadás kulisszái mögé pillanthatott be a közönség Miskolcon

Három alkalommal nyerhetett bepillantást a közönség abba, hogyan is készül egy előadás a Miskolci Nemzeti Színházban. A csárdáskirálynő, A tatárok Magyarországban és a Hedda Gabler előadások után kötetlen beszélgetésre visszavárták a nézőket a készítők.

A Revizor kritikai portál és a Miskolci Nemzeti Színház beszélgetésein Csáki Judit, valamint Jászay Tamás kritikusok segítségével sok érdekességet elárultak az adott előadás alkotói a darabról, annak születéséről, nehézségeiről, és kulisszatitokba is beavatták a kíváncsi nézőket.

 

A csárdáskirálynő (Éder Vera fotója)

 

Kedden, november 14-én A csárdáskirálynő operett után avatta be a közönséget az előadás részleteibe Béres Attila igazgató, az előadás rendezője. Csütörtökön A tatárok Magyarországban produkcióról mesélt Szőcs Artur rendező és Cser Ádám zeneigazgató, az előadás zeneszerzője. Pénteken a Rusznyák Gábor rendezésében készült hedda gabler című előadásról tudhattak meg mindent az érdeklődők.

Mindhárom alkalommal jelen voltak az adott előadás szereplői, és a színművészek valamennyien örömmel válaszoltak a nézők kérdéseire.

 

Nyitókép: (b-j) Jászay Tamás, Cser Ádám és Szőcs Artur A tatárok Magyarországban előadás utáni közönségtalálkozón (Fotó: Vona Ildikó/ PannonHírnök)

Kövessen minket a Facebookon is!

 

További cikkek