Lemondott az MKP teljes Országos Elnöksége

A közlemény szerint a Magyar Közösség Pártja Országos Elnöksége egyhangúlag úgy határozott, vállalva a választási kudarcot, lemond, hogy a továbbiakban egy ügyvivő elnökség lássa el a feladatát a tisztújításig.

A Magyar Közösség Pártja Országos Elnöksége, vállalva a politikai felelősséget a parlamenti választásokon elért eredményért, egyhangúlag lemondott, továbbá jóváhagyta az ügyvivő elnökség tagjait.
Az országos szervek tisztújításáig a parlamenti választásokon az MKP színeiben legtöbb preferenciaszavazatot szerzett 9 jelölt látja el az ügyvivő elnökségi tagságot (ez sorrendben: Bárdos Gyula, Menyhárt József, Berényi József, Őry Péter, Cziprusz Zoltán, Csáky Pál, Farkas Iván, Furik Csaba, Viola Miklós).
Az áprilisra tervezett Országos Kongresszus idejéig az Országos Tanács jelenlegi elnöke, Őry Péter tölti be az országos fórumokat előkészítő koordinátori szerepet.
Az Országos Elnökség határozott arról is, hogy a Most–Híddal való tárgyalásra csupán a mindkét párt országos szerveiben lezajlott tisztújítási folyamat befejezése után kerülhet sor.

Forrás: ma7.sk

Fotó: Bodó Károly


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek