Megtámadta, megfojtotta, szemetet kapart rá…

Gyilkosság ügyében indult büntetőeljárás egy kassai férfi (28) ellen. A gyilkos áldozata egy (szintén kassai) nő (†37). Utóbbi erősen bomlásnak indult holttestét 2 héttel ezelőtt találták meg a rendőrök Kassa Óvárosában, egy bozótosban.

„A nyomozás jelenlegi állása szerint a gyanúsított körülbelül egy hónappal ezelőtt rátámadt az áldozatára, majd megfojtotta őt, a holttestét pedig különféle hulladékkal takarta el” – tájékoztatott csütörtökön Jana Mésarová, a kassai kerületi rendőrség szóvivője. Az ügyben tovább folyik a nyomozás.

A feltételezett elkövetőt e hét elején állították elő. Az illető beismerő vallomást tett, és részletesen leírta, hogyan követte el a szörnyű tettet.

A gyanúsítottat őrizetbe vették, és indítványozták az előzetes letartóztatását. Elmarasztaló ítélet esetén 7-10 évig terjedő börtönbüntetésre számíthat.

Forrás: bumm.sk, tasr, facebook.com


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek