Michael Douglas: Még visszajövünk

Európában tölti a nyarat Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones. A beavatottakon kívül azonban aligha gondolta volna valaki, hogy európai utazásuk keretében Szlovákiába is ellátogatnak.

A fővárosban Miroslav Lajčák külügyminiszter és feleség, Jarmila fogadta őket a Palugyay-palota történelmi termeiben, majd Somorján a Summer Tour díjugratóverseny döntőjén vettek részt. Nem először találkoztak Miroslav Lajčákkal, még New Yorkban ismerkedtek meg, amikor a miniszter az ENSZ-közgyűlés 72. ülésszakának elnöki tisztségét töltötte be. Douglasék viszont most először jártak Szlovákiában, így sok minden érdekelte őket. Minthogy Michael nemcsak remek színész, hanem ENSZ-békenagykövet is, és Catherine aktív a jótékonysági szervezetekben, a világpolitikai helyzetről is beszélgettek, valamint érintették a gyermekek jogainak kérdéskörét.

A somorjai x-bionic sphere multifunkcionális sportközpontban látták vendégül a híres amerikai párt. Catherine láthatóan élvezte a Summer Tour díjugrató versenyt, csak úgy sugárzott belőle az energia, s bár kalap és napszemüveg mögé rejtette arcát, mosollyal figyelte a történéseket. „Rendkívül kedves pár, Douglas úr hihetetlenül intelligens, minden iránt érdeklődött, Catherine asszony pedig egy igazi dáma.” – mondta el a látogatás után Jaroslava Lednárová, a cég képviselője.

A Tátra vendégeiként is tiszteletüket tették, ahova helikopterrel szállították őket. Michael rövid sétát tett a Csorba-tó körül, míg 49 éves csinos felesége a szállodai masszázst részesítette előnyben. A helyi luxusszálloda információi szerint semmiféle külön kérésük nem volt, kívánságlistát nem hoztak, sztárallűrök nélkül élvezték a vendéglátást, a hegyek, a táj szépségét és a szívélyes fogadtatást. A walesi származású színésznő állítólag el volt ragadtatva a Magas-Tátrától, több fotót is készített emlékbe; az egyiket Instagram-oldalán osztotta meg. „Nagyszerű kirándulás volt, nagyszerű alkalom első szlovákiai látogatásunkra. Még visszajövünk.” – ígérte Michael Douglas.

Forrás: ujszo.com

Fotók: mzv, x-bionic sphere, marriott.com, kempinski.com


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek