” Mindenki valaki akar lenni” – The Wallkids

A The walkids zenekar egy egri punk-rock csapat, akik a Green Day és a Blink 182 stílusán mozognak.  A csapat most elkészítette legújabb dalukat a Mindenki valaki akar lenni címmel.

A fiúk, az akusztikus kiruccanásuk után, visszatértek a punk-rock stílusukhoz, mégpedig egy igazi  90′-es évekbeli életérzésű, Green Day-es gumipunkhoz! A zene egy társadalmi kritikát is megfogalmaz, ami a mai ember egoizmusát veszi előtérbe.

“Az ál mosoly mögé bujtatott, de egymást nem kímélő versengésről énekel ebben a dalban Gibbon.”Az egri srácok szorgosan írják az új lemez dalait, melynek a most kiadott “Mindenki valaki akar lenni” lesz a címadó dala.Klipet is terveznek hozzá a nyáron, bár a dal rövid, mégis megpróbálnak bele csempészni egy kis történetet.Az új lemez sokkal punkosabb lesz, mit a 2019-ben megjelent, kaptunk tájékoztatást a csapattól.

Addig is amíg nincs kész a teljes anyag, a rajongók ízelítőt kaphatnak a The Wallkids zenekar hivatalos YouTube csatornáján, hiszen négy dal már elérhető az új lemezről.A fiúknak jól indult az év, hiszen az A38-as hajón is felléptek, valamint szerepelt a Petőfi TV egyik show műsorában is.

Nyáron dal, és lemez készítés, valamint klipforgatás jön.

A legújabb zenéjüket a linkre kattintva lehet elérni, ahol fel tudnak íratkozni a csapat csatornájára, hogy le ne maradjanak a legújabb dalokról se!

Prokop- S. Krisztina

Amennyiben tetszik a tartalmak, tudósítások, hírcikkek sokszínűsége, kérjük szánjon még ránk pár percet támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon!


Hasonló cikkek