Négy egyenruhás kapott elismerést a megyében

Dakos József rendőr dandártábornok, Csongrád-Csanád megye rendőrfőkapitánya négy egyenruhást részesített jutalomban. A díjakat a Csongrád-Csanád Megyei Főkapitányság épületében adta át.

A megyei embercsempészet felderítése és az elkövetők azonosítása érdekében végzett kiemelkedő munkájáért és helytállásáért Turi Norbert rendőr százados, a Csongrád-Csanád MRFK Bűnügyi Igazgatóságának kiemelt főnyomozója és Turi Tamás rendőr főtörzszászlós a Bűnügyi Igazgatóság nyomozója kapott jutalmat.

Valamint a Kisteleki Rendőrkapitányság illetékességi területén kilenc rendbeli, tanyás ingatlanok sérelmére elkövetett lopás bűncselekmény elkövetőinek felderítésében nyújtott kiemelkedő szakmai munkájáért, Bárkányi Edina Elvira címzetes rendőr zászlóst, a kapitányság nyomozóját és Balázs István rendőr őrmestert a kapitányság bűnügyi technikusát is elismerésben részesítették.

E négy egyenruhás kiemelt aktivitása és szerepe példaértékű mind a rendőrök, mind pedig a civilek számára, hiszen hivatásként végzik a munkájukat, melyet a díjakkal szerettek volna nyomatékosítani és megköszönni.

A jutalmakat három kitüntetett vette át személyen, ünnepélyes keretek között, 2020. december 11- én.

Farkas Cs. Tekla

Forrás/Nyitókép: makohirado.hu


Hasonló cikkek