Orbán Viktor Donald Trumppal tárgyalt az Egyesült Államokban

Amerikából posztolta legújabb facebook-üzenetét Orbán Viktor, miután találkozott Donald Trumppal, az Egyesült Államok korábbi elnökével, akit „fontos szövetségesnek” nevezett.

A magyar miniszterelnök szerint mindketten elkötelezettek az „illegális migráció elleni küzdelemben, az alacsony adók, és ami a legfontosabb, a béke mellett”.

A háborús infláció és a háborús gazdasági válság egyetlen ellenszere a béke

 

Orbán Viktor facebook-üzenetében hangsúlyozta: „egyetértettünk abban, hogy a háborús infláció és a háborús gazdasági válság egyetlen ellenszere a béke. Békét viszont csak erős vezetők tudnak teremteni, ezért nekünk itt, Ukrajna szomszédságában az az érdekünk, hogy az Egyesült Államok erős legyen. Trump elnök urat jól ismerjük, tiszteli és becsüli a magyarokat. Jó volt az együttműködésünk a múltban, ezért remélhetjük, hogy jó lesz majd a jövőben is” – mondta Orbán Viktor facebook-üzenetében.

Forrás: hirado.hu

Címlapfotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Donald Trump (b) találkozója a korábbi amerikai elnök New Jersey állambeli bedminsteri birtokán 2022. augusztus 2-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher


Hasonló cikkek