Keresés
Close this search box.

Piknik Miskolcon – bemutatkozott az új gasztrofesztivál

Hétvégén megtartották az első Miskolci Pikniket

Három napon át kínált szabadtéri programokat a belvárosban a Miskolci Piknik. A Fő utcán az ország legkülönbözőbb pontjairól érkező étel- és italkülönlegességek, utcazenészek, mutatványosok, a három színpadon pedig több mint félszáz fellépő várta a fesztiválozókat.

 

Finom ételek hívogattak

 

Első alkalommal került megrendezésre a Miskolci Piknik nevű gasztrofesztivál szeptember 22. és 24. között. Az eseményre – az esős időjárás ellenére is – rengetegen voltak kíváncsiak.

 

Takáts Tamás és az Áll-a-Tok koncertje

 

Pénteken délután felvonulással indult a program, majd a Szent István téri színpadon Takáts Tamás és az Áll-a-Tok zenekar elindította a koncertek sorát. A három nap során fellépett többek között Péterfy Bori & Love Band, Bereczki Zoltán, Bebe, Majka, az Animal Cannibals, a Bon-Bon, ByeAlex és a Slepp, a Blahalouisiana. A fesztivált vasárnap este a Bagossy Brothers Company koncertje zárta.

 

Friss gyümölcsből készült italok

 

Sok minden szerepelt még a piknik kínálatában. Bemutatót tartottak napjaink sztár DJ-i, gyerek- és családi programok várták az érdeklődőket, Rácz Jenő Michelin-csillagos séf pedig egy látványfőzés keretében osztott meg néhány remek receptet a jelenlévőkkel.

 

Péterfy Bori és zenekara

 

Meglehetősen szeszélyesen alakult az időjárás a hétvégén. Olykor rekkenő hőség volt, olykor ömlött az eső, de ez nem vette el a fesztiválozni vágyók kedvét. Az utcákon hömpölygött a tömeg, és a tumultus ellenére is sikerült nagyobb rendbontás nélkül lebonyolítani a programok sorát. A szervezők elégedettek lehetnek: eredményes volt az első Miskolci Piknik.

 

Bon-Bon

 

(Fotók: Vona Ildikó)

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Picture of Vona Ildikó
Vona Ildikó
Híradások, beszámolók művészeti, színházi, zenei eseményekről, valamint interjúk készítése ismert művészekkel.
MEGOSZTÁS
Facebook
Twitter
LinkedIn
További cikkek