Retro fesztivál sztárfellépőkkel Miskolcon

Augusztus 12-én az Egyetemvárosban lépett színpadra a TNT, a Happy Gang és Betty Love azon a retro bulin, amit a Salkaházi Sára Alapítvány szervezett.

Betty Love, az egykori Soho Party énekesnője volt a retro party első vendége. Repülj tovább, Az éjjel nem érhet véget, Tőled szép, Fáj minden szó – többek között ezek a dalok is elhangzottak a mostani bulin. Betty Love két táncoslány kíséretében érkezett, akik látványos koreográfiával segítették a színpadi látványt. A hatás nem maradt el: a közönség nem akarta elengedni az énekesnőt, újabb és újabb ráadást követelt.

Betty Love koncertje (Fotó: Vona Ildikó/ PannonHírnök)

Kérek egy kulcsot a szívedhez, Sokáig voltam távol, Fiatal szerelem, Lógatom a lábam, Boomshaka – csupán néhány cím a Happy Gang legnépszerűbb dalai közül. 1999 szilveszterétől az együttes felfüggesztette tevékenységét, azonban 2011-ben ők is újrakezdték. Miskolcra most énekesük, Cory (Paréj Zoltán) hozta el a banda sikerszámait. Meglepetéssel is készült; olyan nagy slágerek hangzottak el, mint az Afrika (KFT), Azok a boldog szép napok (Beatrice), Darabokra törted a szívem (Bergendy), természetesen Cory-féle pörgős feldolgozásban.

Cory fellépés közben (Fotó: Vona Ildikó/ PannonHírnök)

Titkos üzenet, Bolond aki sír egy lány után, Nem jön álom a szememre, Tiltott perc, Bele vagyok zúgva, Kicsi gesztenye – és még sorolhatnánk a nagy TNT slágereket.  Dobrády Ákos és Zuber Krisztián (Inti) 26 éve dolgozik együtt. Közös munkájuk eredménye, hogy a TNT megkapta az Arany Zsiráf-, valamint az Artisjus-díjat. A csapat 2015-ben – 10 évnyi szünet után – tartott Visszatérő turnéját több, mint 100.000 ember látta, azóta pedig folyamatosan járják az országot és rendszeresen koncerteznek. Ők zárták a fergeteges hangulatú retro bulit Miskolcon.

Színpadon a TNT (Fotó: Vona Ildikó/ PannonHírnök)

Pénteken este 20 órakor kezdődött a rendezvény, melynek a miskolci Egyetemvárosban található Rockwell Klub szabadtéri színpada adott otthont. A hajnalig tartó program során DJ ATTI állt a keverőpult mögött, és szórakoztatta mixeivel a közönséget. Valamennyi fellépő koncertjére ingyenes volt a belépés a Salkaházi Alapítvány jóvoltából.

(Kiemelt kép: TNT / Vona Ildikó fotója–PannonHírnök)


Vona Ildikó

Híradások, beszámolók művészeti, színházi, zenei eseményekről, valamint interjúk készítése ismert művészekkel.

Hasonló cikkek