Sikeres, szervezett támadás a Mi Hazánk honlapja ellen

Összehangolt, szervezett, számtalan IP-címről érkező túlterheléses támadás érte a Mi Hazánk Mozgalom www.mihazank.hu honlapját néhány órával az augusztus 20-ai, fővárosi zászlóbontó gyűlést megelőzően, ezért az oldal elérhetetlenné vált.

– tájékoztatott Novák Előd, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke

A támadás eredményeként a honlap néhány órával az augusztus 20-ai, fővárosi zászlóbontó gyűlést megelőzően, elérhetetlenné vált.

A Mi Hazánk azonban megtartja augusztus 20-án a Városligetben a családi és politikai rendezvényét, ahol annak a társadalmi vitának az összegzésére is sor kerül, melynek legfőbb felülete épp a hivatalos honlapunk volt, emelte ki az alelnök.

Ebből a támadásból is látszik, hogy vannak, akiknek a politikai érdekeit sérti, ha egy olyan új erő jön létre, amely hitelesen, megfelelési kényszerektől mentesen, őszintén beszél olyan sorskérdésekről is, amelyeket a többi párt tabukként kezelnek. Az ellenünk irányuló támadások nem tántorítanak el, ellenkezőleg: megerősítik, hogy jó úton járunk. Ugyanakkor a szervezett bűnözői körök ilyen alattomos, destruktív módszereit elutasítjuk, a nyílt sisakos küzdelemben és az őszinteségben hiszünk. A Mi Hazánk Mozgalom honlapjának helyreállításáig és az erősebb informatikai védelem felállításáig elsősorban a www.facebook.com/mihazank közösségi oldalon lehet tájékozódni a bejegyzés alatt lévő pártról, illetve a 20-ai zászlóbontó gyűlés részleteiről. Rendezőink felkészültek a provokációkra is, de a részvevők magas száma önmagában csattanós választ adhat a Mi Hazánk elfojtásán dolgozóknak – olvasható a közleményben

 


Hasonló cikkek