Szekeres Adrien online koncertet ad május 28-án este

A híres Pannónia Filmstúdió épületéből közvetítik élőben május 28-án, csütörtökön este 8 órától Szekeres Adrien jótékonysági koncertjét.

A rendezvény ingyenesen megtekinthető, de közben adakozni is lehet. Az összegyűlt pénzt azoknak a háttérzenészeknek ajánlja fel a művésznő, akik a koronavírus miatt elrendelt veszélyhelyzetben hetek óta nem tudtak dolgozni, így bevételük sem volt. Szekeres Adrien és férje, Kiss Gábor úgy döntöttek, hogy ebben a nehéz időszakban koncertet szerveznek a szakma legjobbjaival, amit élőben közvetítenek Full HD minőségben 5 kamera segítségével, sztereó hanggal. Az eseményt a Facebookon Szekeres Adrien hivatalos oldalán lehet majd követni. A stáb igazi koncerthangulatot ígér, 80 percben, sok-sok jó dallal, meglepetésekkel.

Hosszan sorolhatnánk Szekeres Adrien nagy slágereit, de csupán néhány cím közülük: Így jó, Futok a szívem után, Túl késő, Csak játék, és a duettek: Híd a folyón (Dobrády Ákossal), Köszönet mindenért (Takács Nikolasszal), Kikötők (Gáspár Lacival). 2007-ben született az Olyan, mint Te című dal, amely a YouTube-on már közelít a 14 milliós megtekintéshez, és utóbb duett is készült belőle Nyári Károly közreműködésével.

(Kiemelt fotó: Klinszky Gábor)


Vona Ildikó

Híradások, beszámolók művészeti, színházi, zenei eseményekről, valamint interjúk készítése ismert művészekkel.

Hasonló cikkek