Szerelmi bánata miatt fegyverrel a kezében rohangált egy férfi Nyitrán

Szerelmi bánatában töltött fegyverrel a kezében járkált a lakóházak között egy férfi Nyitrán. A csalódott férfi a tűzoltóknak azt mondta, agyonlövi magát.

A 35 éves helyi férfi a segélyhívón maga jelentette be, hogy lövöldözésre készül.

A helyszínre azonnal kivonultak a rendőrök és a férfi egyik barátja is. “Felhívott és azt mondta, öngyilkos lesz. Amikor hazaértem, már itt voltak a rendőrök.” – írta le az esetet a barát.

A férfi senkinek sem mondta meg, hogy hol van. A rendőrök végül egy játszótéren találtak rá. A fegyveres férfi ekkor már a földön térdelt és sírt. Barátjának bevallotta, hogy a pisztolyt az édesapja széfjéből lopta el. Azt is elárulta, hogy az egészet szerelmi bánata miatt csinálta, abban bízott, hogy az a nő is elmegy a helyszínre, akibe szerelmes. Ezt követően valóban meg akarta volna ölni magát.

A rendőrök egy pisztolyt és 21 töltényt találtak a helyszínen. A férfit a nyitrai kórház pszichiátriájára vitték, ahol őrizet alatt tartják.

Forrás: bumm.sk, noviny.sk

Nyitókép: texasgungirl.com


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek