Annamajorban a 11 éves lány állítólagos támadójának háza előtt gyülekeztek

Vasárnap többen gyülekeztek az Annamajorban január 2-án bántalmazott 11 éves lány egyik állítólagos támadójának házánál. A rendőrök két személyt a rendőrőrsre kísértek.

A rendőrök két személyt kísértek be a rendőrőrsre, miután nem tudták hitelt érdemlően igazolni személyazonosságukat. Erről Facebook-oldalán számolt be a rendőrség. Megjegyezték: 14 személy szegte meg a gyülekezési tilalmat, az esetekkel az illetékes közegészségügyi hivatal foglalkozik. A közrendet a rendőrség közlése szerint nem sértették meg.

Délutánra a lakosok egy csoportja tüntetést szervezett a megtámadott 11 éves lány egyik állítólagos támadójának háza előtt. A kiskorú lányt sajtóinformációk szerint január 2-án támadhatták meg barátai Annamajorban (Miloslavov). Az incidensről felvételeket is készítettek és közzétették a közösségi médiában. Az eset a volt mezőgazdasági szövetkezet épületében történt. A megjelent videókon 14, 15 és 16 éves gyerekek szerepelnek.

Állítólag nem egyedülálló ez az eset, az érintett tinédzserekből álló csoport korábban már más gyerekeket is megtámadott.

Forrás: tasr,  bumm.sk

Fot´: Illusztrációs kép – Shutterstock-felvétel

Kövessen minket a Facebookon is!


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek