Utazási kiállítás nyílt Miskolcon

Pénteken délelőtt már huszonötödik alkalommal nyitotta meg kapuit a “Menjünk világgá…!” Utazási Kiállítás az ITC Székházban.

Asszonyok tardi népviseletben

Az idei belföldi díszvendég Kossuth Lajos szülővárosa, Monok, a külföldi pedig Szlovákia. Közel száz kiállító várja számos kedvezménnyel a vendégeket a kétnapos eseményen, ahol bőségesen lehet válogatni a belföldi és külföldi kínálatból, szállodás, apartmanos, repülős vagy buszos, egyhetes vagy kéthetes nyaralások között.

Takács Nikolas koncertje az ITC Székház színpadán

Bárdos István, a Szerviz Iroda Utazási Központ marketing menedzsere, a rendezvény főszervezője elmondta, hogy

az elmúlt 25 évben sokat változtak az emberek utazási szokásai.

Egyre népszerűbbé vált az üzleti utazások szabadidős utakkal történő összekapcsolása, és az élményközpontú programok is fokozatosan előtérbe kerültek. A borsodi vendégéjszakák száma folyamatosan emelkedett az eltelt időszakban, és persze remek lehetőség Miskolcnak az utazási kiállítás, hiszen széles körben tudja programjait ajánlani.

Rajongók gyűrűjében: Takács Nikolas

Minden évben sztárvendég is érkezik, és ad koncertet a színházteremben. Most Takács Nikolas örvendeztette meg dalaival a közönséget, fellépése után pedig lehetőséget biztosított a rajongóknak dedikáltatásra és közös fényképek készítésére.

Nézelődés a standok között

Akár nyolc-tízezer látogatója is lehet idén a kétnapos turisztikai kiállításnak, amely szombaton este 6 óráig várja azokat, akik szeretnék utazásukat Magyarországra vagy a világ bármely pontjára kedvezményesen lefoglalni.

(Fotók: Vona Ildikó/ PTV)


Vona Ildikó

Híradások, beszámolók művészeti, színházi, zenei eseményekről, valamint interjúk készítése ismert művészekkel.

Hasonló cikkek