Pannonhírnök
Keresés
Close this search box.

Változatos programokkal tér vissza idén a Strandok éjszakája

Újra megrendezik a Strandok éjszakáját

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén ismét megrendezik a Strandok éjszakáját július 29-én, amikor várhatóan megtelnek a magyarországi fürdők.

 

Balogh Zoltán, a Magyar Fürdőszövetség főtitkára az MTI-nek elmondta: július közepéig várják a fürdők jelentkezését, amelyek éjszakáig tartó nyitva tartással tudják fogadni a fürdőzőket. Eddig tucatnyi fürdő csatlakozott a programhoz.

 

Strandolók (Fotó: MTI/ Balogh Zoltán)

 

Minden évben július utolsó szombatján hosszított nyitvatartással és különleges programokkal várják országszerte több tucat strandon, gyógyfürdőben, termálfürdőben, és aquaparkban a látogatókat – tette hozzá.

 

2022-ben nagy siker volt a Strandok éjszakája 

 

Tavaly több tízezer vendég fordult meg a programhoz csatlakozó több mint 40 fürdőben a Strandok éjszakáján.

 

A fürdők szabadon szervezhetnek helyi programokat és biztosíthatnak a vendégeknek kedvezményt. Minden fürdő igazodhat a már kialakult saját nyitvatartási rendjéhez, a programhoz csatlakozás a szövetség tagjainak díjmentes – közölték.

 

Magyarországon a természetes vizek strandjait nem számítva összesen nagyjából 200 gyógy-, és élményfürdő működik. A csatlakozó fürdőkről és a részletes programokról a www.furdoszovetseg.hu weboldalon és a szövetség hivatalos közösségi oldalán, a Csobbanj velünk Facebook-oldalon lehet tájékozódni.

 

Forrás: MTI

Nyitókép: Strandolók Balatonfenyvesen (Fotó: MTI/ Varga György)

Kövessen minket a Facebookon is!

 

MEGOSZTÁS
Facebook
Twitter
LinkedIn
További cikkek