Vasárnap összehozza a családot a Paramount Channel

Szórakozás reggeltől estig az egész famíliának 

Irány Eldorádó, Aladdin, Kettőn áll a vásár – csak néhány film azok közül, amelyekkel a Paramount Channel a család nemzetközi napját ünnepli. Május 15-én, vasárnap ugyanis a fókusz a társadalom „legfontosabb intézményére” irányul, amely biztonságot ad, támogat és ösztönöz, és ehhez a szórakoztató hátteret a Viacom csoport filmcsatornája reggel hattól biztosítja a legjobb rajzfilmekkel, családi és romantikus filmekkel.

Május 15-e a család nemzetközi napja, ezért érdemes olyan programokat szervezni, ami szeretteinknek örömet okoz. A Paramount Channel filmjeivel minden korosztálynak ajánl szórakozási lehetőséget ezen az ünnepen. A korán kelőket a csatorna egy szuper zenés darabbal, a Poprongyossal lepi meg. A folytatásban a Svindli a négyzeten következik, amelyben a Big Time Rush sorozat sztárja, Ciara Bravo is beveti magát, hogy barátaival visszaszerezze a milliókat érő baseball-kártyát. A folytatásban a főszerep az animációké lesz: tíz óra előtt igazi kincsvadászat kezdődik az Irány Eldorádóban. A szórakoztató rajzfilm szereplőinek az eredeti nyelven olyan hírességek kölcsönözték a hangjukat, mint Kevin Kline, Kenneth Branagh, Armand Assante és Sir Elton John, míg a magyar nyelvű változatban Tulio hangja Selmeczi Roland, Miguelé Széles László, Tzekel-Kané Végvári Tamás.

16.000000,16.000000 16.000000,16.000000

A közösen elkészített ebéd mellé már Jimmy Neutron kalandjai szolgáltatják majd az izgalmakat, ahol olyan csodás lényekkel is találkozhatnak a nézők, mint a robotkutya, a növényevő lány és a láthatatlan hörcsögök. A lebilincselő élmények sora azonban itt nem ér véget, hiszen a család napján mindennél fontosabb a szeretet és a másik megbecsülése. Ha azonban ez hiányzik és a szülők 18 év után döntenek a válás mellett, a gyerekek nem tehetnek mást, mint összezárják őket addig, míg jobb belátásra nem térnek. A Lakat alatt Jamie Lee Curtis-szel és Jennifer Love Hewitt-tal várja az egész családot, míg a folytatásban maga Bud Spencer bújik egy dzsinn bőrébe, hogy varázsszőnyegével és a kívánságok valóra váltásával segítsen a 14 éves Aladdinnak.

aladdin

Ha pedig ez mind nem lenne elég, Steve Guttenberg, Kirstie Alley és a két Olsen-lány is felkavarja az állóvizet a Két Lotti kissé átírt történetében. Amanda és Alyssa úgy hasonlít egymásra, mint két tojás, ám más-más kontinensen élnek, és amikor találkoznak, minden a feje tetejére áll: eltökélik, hogy összehozzák a tökéletes nővel Amanda épp nősülni készülő édesapját.

ketton_all_a_vasar

Családi nap május 15-én vasárnap a Paramount Channel műsorán, a Viacom csoport filmcsatornáján:

 

06:10 Poprongyos

07:55 Svindli a négyzeten

09:55 Irány Eldorádó

11:45 Jimmy Neutron kalandjai

13:25 Lakat alatt

15:45 Aladdin

17:50 Kettőn áll a vásár

 

 

 

 


Hasonló cikkek