Vascsővel ütött a féltékeny férj

Letartóztatását indítványozta a főügyészség annak a férfinak, aki egy Csongrád-Csanád megyei kistelepülésen idén július első napjaiban, az esti órákban egy fémrúddal vert fejbe egy másik férfit, életveszélyesen megsebesítve őt.

A megalapozott gyanú szerint a férfi és felsége viszonya már régebb óta megromlott, állandóak voltak köztük a családi viták. Az eset napján a gyanúsított a nő telefonjában olyan tartalmú üzenetváltást talált, amelyek hatására féltékenykedni, majd veszekedni kezdett. Az asszony röviden értesítette a kialakult helyzetről a sértettet, aki ennek hatására a házaspár lakóházához hajtott. Őt meglátva a gyanúsított egy nagykéssel valamint egy 50 centiméteres vasrúddal felfegyverkezve ment ki az utcára. Itt szóváltásba keveredtek, melynek során a gyanúsított a sértettet úgy fejbe verte a vasrúddal, hogy a férfi a helyszínen összeesett és elájult.

Az életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt indult eljárásban a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség a szökés, elrejtőzés veszélye valamint a bűnismétlés veszélye okán tett indítványt a kényszerintézkedés elrendelésére.

A Szegedi Járásbíróság nyomozási bírája tegnap, az ügyészi indítvánnyal egyezően, egy hónap időtartamra elrendelte a gyanúsított letartóztatását. Végzése véglegessé vált.

ugyeszseg.hu


Hasonló cikkek