Az Atomszőke 2. része a Netflixre érkezhet

Charlize Theron látszólagosan megerősítette, hogy az Atomszőke 2. része fejlesztés alatt áll a Netflixnél. Az első rész 2017-ben került a mozikba, és meleg fogadtatásban részesült mind a kritikusok, mind pedig a közönség részéről, arról nem beszélve, hogy anyagilag is sikeres volt. Többen az évtized egyik legjobb akciófilmjének tartják.

Az Atomszőke főszereplője Lorraine Broughton (Theron), egy beépített MI6 ügynök, akit a hidegháború alatt Berlinbe küldenek, hogy a végére járjon kollégája rejtélyes halálának és visszaszerezzen egy kettős ügynökök neveit tartalmazó listát. Az első rész sikeressége után szóba került a folytatás lehetősége ezúttal a legnagyobb streaming szolgáltatónál, és ezt Theron meg is erősítette a napokban.

A Total Filmnek adott interjúban a színésznő elmondta, hogy még mindig írják az Atomszőke 2. részét, és hogy elvileg a Netflixen fogják bemutatni. Habár ez nem tekinthető hivatalos megerősítésnek, nagyon úgy néz ki, hogy ez lesz a folytatás sorsa.

Forrás: screenrant.com


Fritsi Péter

Gyerekkorom óta szoros kapcsolat fűz a könyvekhez, olvasáshoz. Legfőbb életterem a könyvtár. Könyvtárosi munkám mellett újságírással foglalkozom.

Hasonló cikkek