Baloldali nyugdíjast ábrázolt „Orbán híveként” a Jobbik – videó

Újabb baloldali bukta: balos tüntetőt próbált beállítani a Jobbik a kormányfő híveként. Következik Gyurcsány Ferenc, mint fideszes?

Január 8-án a Jobbik egy láthatóan dühös idős hölgyet hasonlított hivatalos Facebook-oldalán a Capitolium ostrománál feltűnt „Trump-sámánhoz” – írta meg a Magyar Nemzet. Hozzátették: a Jobbik most alaposan mellé is fogott. A hölgy ugyanis, akit „Orbán hívének” titulálnak a képen, csöppet sem a miniszterelnök híve. Sőt.

A Magyar Nemzet közölte, hogy a 2016-ban saját bevallása szerint 74 éves hölgyet a HVG.hu kapta kameravégre a Népszabadság bezárása elleni Kossuth téri tüntetésen. Rejtélyes, hogy valami miatt a hölgy lett az „agresszív fideszes nyugdíjas” archetípusa a Youtube–Coub–TikTok háromszögben. A Magyar Nemzet némi keresgélés után megtalálta az eredeti, HVG.hu által készített videót, amelyből szinte azonnal világos lesz, hogy a hölgy melyik oldalon áll. Íme:

Vajon mikor fogja a Jobbik Facebook-csapata elkészíteni Gyurcsány Ferenc mint fideszes választó leleplezését? Segítünk nekik!

Gyurcsány Ferenc Jobbik
Gyurcsány meme, másképpen.

Forrás: Magyar Nemzet/Mandiner

 

Hazai Tükör | Pannon Hírnök 


Hasonló cikkek