Bugár csak akkor mond le az elnökségről, ha ez segít a Hídnak

Bugár Béla, a Híd a elnöke semmi esetben sem távozna a párt éléről csak azért, mert a személye a magyar pártok együttműködésének akadálya lenne.

Bugár csak akkor hajlandó távozni, ha ez segít a Hídnak. Bugár minimum a jövő évi választásokig a párt élén akar maradni. Szerinte senki nem mondhatja meg, hogy mit csináljon a Híd, és hogy mi számít akadálynak – főleg azok nem, akik sosem szavaztak a pártra. „Ha valami akadály, akkor az, amit az MKP tíz éven keresztül csinált. Árulónak neveztek minket. Ennek az eredménye, hogy a választóik harmada és majdnem a mi választóink harmada sem bízik a sikeres együttműködésben.“ – mondta Bugár.

A Híd elnöke június folyamán már egyszer felajánlotta a lemondását a párt Országos Tanácsának, de az nem fogadta el azt.

Bugár szerint lehetséges, hogy több teret kell adniuk a fiatal politikusoknak, de azoknak ebben az esetben készen kell állniuk, hogy vállalják a politikai felelősséget. „Ha azt akarják, hogy az elnököt cserélje egy a fiatalok közül, azoknak ismerteknek kell lenniük a párt struktúráiban, de a választók előtt is.“ – mondta.

Forrás: ujszo.com


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek