Dzsudzsák mégsem jön Európába

Mégsem sikerült európai csapathoz igazolnia Dzsudzsák Balázsnak. A magyar válogatott csapatkapitányának volt ajánlata Hollandiából is, végül csak az arabvilágban maradt és az Egyesült Arab Emírségek bajnokságába nemrég feljutó al-Ittihad Kalba játékosa lett.

Korábban arról is volt szó, hogy a holland Fortuna Sittard játékosa lesz, de más csapatok nevei is szóba kerültek. Végül nem sikerült megállapodást kötni egyik egyesülettel sem, így Dzsudzsák végül nem országot, csak csapatot váltott.

Az al-Ittihad Kalba SC újonc az arab ország élvonalában. A keret tagja többek között a brazil csatár, Myke Bouard Ramos, akit az MTK Budapest adott kölcsön, valamint a horvát hátvéd, Antonio Perosevic, aki a Puskás Akadémiában szerepelt. Amennyiben a játékengedélye elkészül, Dzsudzsák pénteken az al-Dafra SCC otthonában sorra kerülő meccsen, a bajnokság harmadik fordulójában mutatkozhat be új együttesében.

Dzsudzsák új csapata az Arab Gulf League-ben eddig két fordulót játszott le. Az elsőben éppen a magyar játékos korábbi csapatától, az Al Wahdátzól kaptak ki 6-2-re majd múlt pénteken az Emirates ellen nyertek 2-0-ra

forrás: index


Hasonló cikkek