Egy rémült kislány segítségére sietett a képviselő és a polgárőrség vezetője

Hatalmas eb rémisztette halálra a gyermeket.

Egy kétségbeesett édesanya hívta január 25-én dr. Papp Zoltánt, Hetényegyháza önkormányzati képviselőjét és Dékány Györgyöt, a Hetényvezér Polgárőr Egyesület egyik vezetőjét. Mint kiderült, egy kislány halálra rémült egy hatalmas kutyától hazafelé menet. Szerencsére jól végződött a történet.

A kora délutáni órákban Hetényegyháza felől sétált hazafelé a kislány külterületi, szarkási otthonukba, amikor is egy méretes, „póniló nagyságú” kutya állta el az útját. Bár a gyermek nagyon megrémült, annyi lélekjelenléte még volt, hogy Kecskeméten dolgozó édesanyját felhívja és közölje vele, nagy bajban van. Az édesanya ezután fordult a képviselőhöz és a polgárőrséghez, elmondta, sürgős segítségre van szüksége kislányának.

Dr. Papp Zoltán és Dékány György együtt indultak a kislány keresésére, aki időközben sírva menekült vissza Hetényegyházára. Rövidesen a helyi általános iskola előtt találtak a még mindig rémült gyermekre, akit Dékány György autóval biztonságosan haza is szállított és megvárta amíg a kislány biztonságosan bemegy az épületbe. A hirös.hu információi szerint a kecskeméti ebrendészet munkatársai megtalálták a kutyát.

Révhegyi Andrea

Forrás: hiros.hu

Fotónk illusztráció!

 

Hazai Tükör | Pannon Hírnök 

Kövessen minket: Facebook


Hasonló cikkek