Extravagáns formában a szlovákiai For You acapella zenekar

Extravagáns és energikus hatást keltő videoklipet forgatott a szlovákiai For You acapella zenekar Dua Lipa, kétszeres Grammy díjas albán származású angol énekesnő Don’t Start Now című dalát feldolgozva. A videoklipben az ultraibolya fény és a fluoreszkáló színek elegye hat meghökkentően, polgárpukkasztó módon. A katartikus érzés garantált.

Az 5 tagból, köztük a magyar Lantos Borbély Katicából álló For You együttes nagy álma látszik beteljesülni, hiszen az új videóklip készítésénél a csapat tagjai együtt dolgozhattak a világ legismertebb acapella producerével, Bill Hare-rel. A népszerű zenei producer olyan idolokkal működött már együtt, mint a Pentatonix vagy a Home Free acapella zenekarok.

A For You tagjaira a tavalyi évben a grazi Vocal Total fesztiválon figyelt fel a maga műfajában népszerű producer.

Miután ötleteit hasznosítani tudták a Lady Carneval című produkcióban is, a szlovákiai énekesek ismét felkeresték az acapella produkciók nagymesterét, hogy együtt készítsék el a Dua Lipa feldolgozást. A csapat tagjai kifejtették, nem gondolták volna, hogy teljesül az álmuk és egy világklasszissal dolgozhatnak együtt.

Az energiától robbanó videoklipben a For You tagjai meghökkentő kinézettel jelennek meg. A hagyományos arcok és alakok helyett vonzó, foszforeszkáló, extravagáns sziluettek jelennek meg. A For You énekeseinek feltűnő és figyelemreméltó kinézetéhez az extrém hajfonatok királynője, az Aranyfonatok megálmodója, a dunaszerdahelyi Nagy Szilas Ildikó is hozzájárult. A „fényfestés” ötletét a csapat basszus hangja, Andrej Mann vetette fel, aki úgy gondolja a diszkófények bevonásával sikerült emelni az új klip hangulatát. Az Aranyfonatok dizajnere és Dagmar Malindrová, sminkmester felváltva dolgoztak a For You tagjainak megfelelő kinézetén.

Lantos Borbély Katica elárulta, a forgatás több mint fél napon át tartott, de minden percét élvezték. Mindig is szeretett volna az énekesnő extravagáns külsőt felvenni a munkájában, kibújni a mindennapi szerepekből, valami szokatlant csinálni. Most pedig egy izgalmas, vonzó, színes produkciót sikerült összeállítaniuk.

Forrás: ma7.sk

Fotó: For You


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek