Fekete-Győr András közös videót szeretne Orbán Viktorral

„A Momentum miniszterelnök-jelöltjeként arra szólítom fel Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy közös videóban álljunk ki amellett, hogy minden magyar oltsa be magát! Ha fontos a kormánynak az oltási hajlandóság növelése, csináljunk úgy, mint egy normális, nyugati országban: politikai háborúzás helyett ösztönözzünk közösen a védőoltások beadására” – írja a Facebookon Fekete Győr András, amit a 24.hu vett észre.

„Az oltásra regisztráltak száma ugyanis még mindig 4 millió alatt van, miközben a halálos áldozatok száma naponta több százzal nő. Nincs most ennél fontosabb nemzeti ügy. Tegyük félre a pártpolitikát, és mentsük meg közösen több ezer magyar életét” – javasolja a Momentum elnöke a portál szerint.

A Kormányzati Tájékoztatási Központ ekképpen reagált Fekete-Győr András felhívására: „Akik hónapokon keresztül az oltás ellen kampányoltak és kamu videókkal járatták le a magyar mentősöket és kórházi dolgozókat, azok először kérjenek bocsánatot a magyar emberektől! Felszólítjuk a baloldalt, hogy azonnal vonják vissza azt az országgyűlési határozatot, amelyben ötven baloldali képviselő Gyurcsány Ferenccel az élen a kínai és orosz vakcinák felhasználásának felfüggesztését követelte!”

A Fidesz április 2-án a kampányt indított a baloldal oltásellenességéről, az ellenzék pedig hiába buzdítja folyamatosan oltásra az embereket, Orbán Viktor pénteken a Kossuth Rádióban kijelentette, hogy nem hisz nekik, és akkor is oltásellenesek. De a jelek szerint nem sikerül érdemben megvitatni az ellenzék azon javaslatát sem, hogy oltások kiterjesztése érdekében törölje el a kormány az oltási regisztrációt.

Hazai Tükör | Pannon Hírnök 

Kövessen minket: Facebook 

 


Hasonló cikkek